Høegh: Må give den en ny skalle

Dennis Høegh erkender, at han er et stykke fra en stamplads, men bliver alligevel i Hobro

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BELEK:37 minutters spilletid fordelt på fire indskiftninger var, hvad det blev til for Dennis Høegh i efterårets 17 spillerunder i Superligaen.

Derfor har angriberen også overvejet at kvitte Hobro IK i løbet af januars transfervindue, men da vinduet smækkede i mandag aften, var Høegh stadig Hobro-spiller.

God opstart

I stedet er den tidligere AGF-angriber nu fokuseret på at foråret 2015 bliver en bedre personlig oplevelse end det forgangne efterår.

- Jeg synes, min opstart har været rigtig god indtil nu, så der er egentlig ikke andet for end at forsøge at blive i det spor og så håbe på, at Jonas (Dal, cheftræner, red.) på et tidspunkt kigger min vej, siger Dennis Høegh, der dog ikke nærer nogen illusioner om, at han er på vej til at blive stamspiller.

- Men mit mål er, at jeg minimum skal være med på bænken i alle kampe, og når jeg så får nogle indhop, gælder det jo selvfølgelig bare om, at jeg skal gøre det så godt som muligt, så jeg kan få chancen igen, siger Dennis Høegh.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.