Ishockey

Høge skuffede i hovedstaden

Frederikshavn White Hawks formåede kun at hente et enkelt point i AL-Bank Ligaen, da de efter forlængelse måtte se sig slået 2-1 på udebane af Copenhagen Hockey.

Miroslav Lipovsky stod en god kamp lørdag aften i den anden kvartfinale hjemme mod Odense Bulldogs. Han gik dog lidt ned på knæ ved den kontroversielle scoring til 1-2 og åbnede derfor det ene målhjørne helt op for Rob Ricci.
Foto: Lars Pauli

Miroslav Lipovsky stod en god kamp lørdag aften i den anden kvartfinale hjemme mod Odense Bulldogs. Han gik dog lidt ned på knæ ved den kontroversielle scoring til 1-2 og åbnede derfor det ene målhjørne helt op for Rob Ricci. Foto: Lars Pauli

White Hawks kom ellers i front i anden periode ved Dominic Leveille, som scorede efter en assist af landsholdsbacken Mads Bech Christensen, men det betrængte bundhold fra København ville ikke overgive sig, og i starten af tredje periode fik de udlignet til 1-1 ved Daniel Høhl. Ingen af de to hold formåede at score yderligere i den ordinære spilletid, men 3.42 minutter inde i forlængelsen sørgede Nikolaj Rosenthal for den forløsende scoring til københavnerne, der med sejren fik ny tro i bunden af ligaen, mens de hvide høge for første gang i fem kampe måtte se sig besejret.