Høgene atter nummer et

White Hawks gik forbi lokalrivalerne fra Pirates og fører grundspillet - i hvert fald i nogle timer

Foto: Bent Bach <i>Bent Bach</i>

Foto: Bent Bach Bent Bach

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn White Hawks er tilbage på førstepladsen i AL Bank-ligaen. Mod et stærkt disciplineret og koncentreret Odense-mandskab kneb det dog voldsomt. Og nordjyderne satte først den afgørende 3-2-scoring fire minutter før tid. Dermed tog Frederikshavn førstepladsen tilbage fra rivaliserende Pirates. I hvert fald indtil omkring midnat, hvor piraterne har været i kamp ude mod Copenhagen.

Frederikshavns hvide høge fløj højt fra start. De slog omgående kløerne i Odense Bulldogs, og så i de første ti minutter ud som om de hurtigt ville kvæle kampen. Robin Bergman firsttimede 1-0 i nettet og i de følgende minutter lignede det både 2-0 og 3-0. Overlegenheden var udtalt. Men første gang gæsterne leverede et etableret angreb, lagde Anders Feddersen 1-1 i nettet. Det rystede White Hawks, som også måtte tage imod 1-2-træfferen fra Morten Andreasen efter 16 minutter.

I anden periode var kampen helt jævnbyrdig, men nu var det hjemmeholdet som viste træfsikkerhed. Kristoffer Jonsson udlignede lidt heldigt, idet pucken kun akkurat kunne snige sig over stregen, efter at Odense-keeper Mathias Israelsson havde skinnerne på, og troede han havde blokeret svenskerens forsøg.

Kristoffer Jonsson, Robin Bergman og Oscar Andersson har i øvrigt fundet ind i et fint samarbejde i anden forward-formation og overstrålede klart en vag første forwardformation med Zack Smith, Cam Paddock og Morten Lie. Specielt NHL-spilleren Zack Smith var under det forventede. Derfor var det paradoksalt, at det var netop Zack Smith, der kørte det udslagsgivende 3-2-mål ind fire minutter før tid under et powerplay.

Trods et Odense-pres i finalen af kampen, holdt Frederikshavn fast og sikrede sig tre vigtige point i topstriden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Drabet på Mia: Grusomt anklageskrift
Luk