Høgene byder piraterne op til lokalbrag på isen

Der er fuld, nordjysk tænding på op til fredagens topopgør i AL Bank-Ligaen

Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates tørner fredag aften sammen i et vaskeægte topopgør i AL Bank-Ligaen.Foto: Michael Bygballe

Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates tørner fredag aften sammen i et vaskeægte topopgør i AL Bank-Ligaen.Foto: Michael Bygballe

AALBORG: Der er på forhånd lagt op til et brag af en kamp, når Frederikshavn White Hawks fredag aften tager imod Aalborg Pirates i AL Bank-Ligaen. De to nordjyske ishockeyhold ligger for første gang i lang tid begge med helt i toppen af ligaen. Det er således nummer et mod nummer to i fredagens opgør.

Det sure arbejde

- Jeg forventer helt sikkert, at vi kommer ud og arbejder stenhårdt for at få de tre point. Vores styrke er, at når alle er villige til at lave det sure arbejde, så har vi et godt hold. Gør vi det, får vi også sejren, lyder det fra Frederikshavns Nicolai Meyer til klubbens hjemmeside.

Specielt med gensyn

I den modsatte lejr er piraten Christian Nordentoft lige så tændt. Han har tidligere huseret for høgene og glæder sig til at vende tilbage til sin gamle hjemmebane.

- Jeg har jo spillet der flere gange, siden jeg skiftede, men det er da klart, at det er specielt at spille i Frederikshavn, siger han til klubbens hjemmeside.

Piraterne skal lukke af

Aalborg Pirates har revanche til gode mod netop Frederikshavn, og det tror Nordentoft da også, de får, hvis især en ting lykkes.

- Hvis vi kan lukke af bagude, får vi vores revanche, for vi har set i de seneste kampe, at Frederikshavn er giftige, når de får chancer, siger den unge forward.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.