Høgene hakkede hundene

White Hawks udspillede Odense på udebane

22
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ODENSE:Frederikshavn White Hawks tog fredag aften et vigtigt skridt mod semifinalen, da Odense Bulldogs på blev udspillet på den ellers frygtede hjemmebane, Hundehuset. 6-3 lød sejren på, og det endda kun på grund af en skidt sidste frederikshavnsk periode, at Odense kunne lukke hullet til kun tre mål.

Frederikshavn satte sig på begivenhederne fra kampens start og bragte sig foran med 3-0 allerede efter godt syv minutter af første periode, og så var den kamp stort set afgjort mod et Odense-mandskab, der ikke rigtig så ud til at have viljen denne fredag aften.

Der var kun spillet godt et minut af kampen, da svenske Kristoffer Jonsson bragte høgene foran på en hurtig omstilling, der blev igangsat af landsmanden Alexander Ytterell, og Jonsson satte sikkert pucken i nettet fra halvdistancen.

Fem minutter senere blev det på lidt speciel vis 2-0, da Lasse Sandgaard lagde pucken mod mål fra en placering bag målet. Her kunne keeper Jens Holmstróm ikke helt finde ud, hvad der skete, og efter lidt forvirring kunne hoveddommerne pludselig konstatere, at pucken lå i nettet.

Og bare 25 sekunder senere blev det også 3-0, da Andereas Sundin tog pucken ind i zonen og sikkert scorede fra højre side af zonen.

Og svenskerne fortsatte med at styre begivenhederne for White Hawks, da man kort efter en 2+10 minutters udvisning til hjemmeholdet for første gang var i stand til at score i powerplay. Alexander Ytterell fandt Andreas Sundin, og han scorede sit andet mål i kampen efter knap 28 minutters spil.

Defensivt var Frederikshavn på det tidspunkt ikke kommet på de store prøver, og de få, spæde forsøg, der kom fra hjemmeholdet, tog Daniel Hansen sig sikkert af i målet, og da man midtvejs i anden periode overlevede fire minutter i undertal efter en udvisning til Morten Smedegaard for en hård crosschecking, så så det ikke ud til, at Odense havde nogen chance for at komme tilbage.

Og havde der været enkelte odenseanere, der stadig bevarede håbet på dette tidspunkt, så slukkede Alexander Ytterell det med et brag af et slagskud fra blueline fire minutter før anden periodes udløb.

Hård tackling

Tredje periode burde derfor være forløbet uden den store dramatik, men Frederikshavns Kiril Tulupov gik alt for hårdt ind i en tackling på Mathias Thinnesen og måtte indkassere en matchstraf for kneeing. Og det udnyttede hjemmeholdet hurtigt til at reducere til 1-5. Og da Emil Birk Christensen kort efter røg ud i to minutter, kom Frederikshavn yderligere under pres, men hjemmeholdet formåede ikke at score i to minutter i fem imod tre, og så var kampen endegyldigt lukket. Også selvom netop Mathias Thinnesen midtvejs i perioden fik reduceret til 2-5 på en skidt retur fra Daniel Hansen. Morten Smedegaard øgede dog igen for frederikshavnerne, inden Stuart Macrae pyntede på resultatet.

Dermed kan Frederikshavn lukke serien søndag på hjemmebane og gøre klar til semifinaler, der med stor sandsynlighed bliver imod Herning, der sikrede sig en samlet sejr på 4-0 over Herlev fredag aften.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.