Høgene kan ikke vinde i Herning

På otte år har Frederikshavn White Hawks tabt 50 ligakampe i Herning

Frederikshavn White Hawks skal fredag aften forsøge at vende en helt håbløs statistik i Herning.Foto: Torben Hansen <i>Pressefotograf Torben Hansen</i>

Frederikshavn White Hawks skal fredag aften forsøge at vende en helt håbløs statistik i Herning.Foto: Torben Hansen Pressefotograf Torben Hansen

ISHOCKEY:Fra 2003 til 2011 tabte Frederikshavn White Hawks 50!!! ligakampe i træk på Herning Isstadion. Så vandt man en enkelt finaleserie-kamp på Heden, hvorefter de seneste fem ligaopgør i det midtjyske også er blevet tabt. Så det er benhårdt statistisk materiale, at Frederikshavn White Hawks i aften forsøger at nedbryde i det midtjyske.

- Det er helt vanvittigt. Jeg ved ikke, hvad det er. Det er helt uhørt, siger direktøren for White Hawks, Henrik Andersen.
Herning-komplekset er blevet debatteret heftigt igennem årene i Frederikshavn, men nogen endelig problem-konklusion, har man ikke kunnet fremdrage.
- Nogle gange har vi virkeligt bare tabt, men andre gange har jeg tænkt, at vi bare har været uheldige, mener Henrik Andersen.

Voldsom sæsonåbning

I denne sæson skal det dog være anderledes. Høgene har et måske historisk stærkt hold, og det baskede allerede med vingerne i premieren, da nordjyderne vandt i Odense. Netop Odense og Herning var i sidste sæsons DM-finale, så det er en voldsom sæsonåbning White Hawks skal forholde sig til.

- Vi tænkte, at det var perfekt, da vi så programmet for sæsonen. Nu kan vi rigtigt få målt os med de bedste, og se, hvor vi står.
- Jeg synes selv, at vi nu har mere kvalitet på vores hold end Herning. Vi tager derned for at vinde eller i hvert fald for at få to point, lyder det selvsikkert fra Henrik Andersen.
Der er et lille aber dabei omkring Tobias Kisums deltagelse, ellers er White Hawks skadesfri og i stærkeste formation på hade-banen over dem alle.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.