Høgene missede andenpladsen

Odense Bulldogs viste stor effektivitet i powerplay

Frederikshavn White Hawks tabte på udebane til Odense Bulldogs i Metal Ligaen. Arkivfoto: Claus Søndberg

Frederikshavn White Hawks tabte på udebane til Odense Bulldogs i Metal Ligaen. Arkivfoto: Claus Søndberg

ODENSE:Lørdag aften kunne Frederikshavn White Hawks avancere til andenpladsen i Metal Ligaen med en udesejr over Odense Bulldogs, men de fynske værter vandt kampen med 4-2 foran 872 tilskuere på Odense Isstadion, og høgene ligger dermed fortsat på fjerdepladsen.

Hjemmeholdet tog føringen i kampens første powerplay efter små seks minutters spil, hvor Mark Müller Larsen var blevet ramt af en udvisning, hvilket Robin Sterner udnyttede.

Midtvejs i perioden var det fynboernes tur til at spille i undertal, og her stod Steffen Frank for udligningen til 1-1, hvilket også var stillingen efter de første 20 minutters hockey.

Otte minutter inde i anden periode tog gæsterne føringen, da Mathias Bau Hansen udnyttede Marcus Olssons forarbejde, og høgene øjnede derfor sejren inden tredje periode.

Med godt 10 minutter tilbage af kampen fik værternes Tony Romano dog udlignet i powerplay, og et par minutter senere slog Odense igen til i overtal, da Mathias Thinnesen scorede til 3-2.

I slutfasen satsede frederikshavnerne ved at pille Thomas Lillie ud, men det udnyttede hjemmeholdet med en scoring til 4-2 signeret af Rasmus Bjerrum.

Næste opgave for Frederikshavn White Hawks er en udekamp mod Esbjerg Energy, der spilles på tirsdag klokken 19.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.