Høgene satte AaB på plads

//nordjyske.dk/billedehjul/index.aspx?hjulid=9224" target="_blank">Se billederne her-->

Lubomir Pisar i målet hos Frederikshavn White Hawks stod på ny en flot kamp og afviste gang på gang AaB-angriberne. Foto: Kim Dahl Hansen.

Lubomir Pisar i målet hos Frederikshavn White Hawks stod på ny en flot kamp og afviste gang på gang AaB-angriberne. Foto: Kim Dahl Hansen.

Et af nøglepunkterne i Iscenter Nord var, om AaB's angribere kunne skyde hul i hjemmeholdets levende plankeværk Lubomir Pisar og det lykkedes at passere ham to gange men det var kosmetik i frederikshavnernes stensikre sejr på 6-2. Den russiske veteran Ilya Dubkov åbnede scoringen efter godt ni minutter ved at udnytte Matt Davidsons præcise oplæg og 1-0 stod der efter første periode. I anden periode livede AaB en smule op, men Matt Davidson punkterede kampen ved at øge til 2-0 og siden sejlede det ene mål efter det andet ind i AaB-nettet, så det stod 4-0 inden sidste periode, hvor holdene spillede 2-2. Med sejren overhalede White Hawks ikke alene AaB på tabellen, men gav også forhåbninger om, at truppen har format til en topplacering. Hos AaB må der være basis for et krisemøde. 1959 tilskuere så på i Frederikshavn. Hør hvad White Hawks-kaptajn Mike Grey mener om sejren herunder: {{-------------------------------- LYD: 1410 GREY WEB TID: 00:00 UD : ----------------------------------}} Og hør en meget skuffet AaB-kaptajn Bo Nordby forholde sig til den øjeblikkelige krise i klubben: {{-------------------------------- LYD: 1410 NORDBY WEB TID: 00:00 UD : ----------------------------------}}