Morsø

Høj støjvold i Vodstrup

Beboerklager over gener fra ny komposteringsplads tages alvorligt af Morsø Kommune, der vil have forhøjet en støjvold og plantet ekstra skov

- Støjvolden bliver to meter højere end den nuværende, viser vognmand Bjørn Filtenborg. I baggrunden fredskoven ind mod Vodstrup, der også vil bliver forstørret.

 Foto: Ole Iversen

- Støjvolden bliver to meter højere end den nuværende, viser vognmand Bjørn Filtenborg. I baggrunden fredskoven ind mod Vodstrup, der også vil bliver forstørret. Foto: Ole Iversen

VODSTRUP:Det larmer i Vodstrup. I årevis har landsbyen umiddelbart nord for Nykøbing levet med momentvis arbejdsstøj fra Morsø Kommunes genbrugsplads og materielgård.

Nu er Vognmand Filtenborg i fuld gang med at etablere komposterings- og oplagsplads over for på den sydlige side af Nørrebro. Det går ikke stille af, og der vil i fremtiden forekomme momentvis motorlarm, når haveaffald og grene skal nedbrydes, og beton og asfalt skal knuses.

En borgergruppe med repræsentanter for villavejene på begge sider af Nørrebro gik i foråret til Morsø Kommune med deres bekymring. Der blev holdt et møde og nedsat en følgegruppe, som kortlagde generne fra både arbejde og kørsel til og fra pladserne.

Løsningen på støjproblemet bliver en jordvold, som vognmand Bjørn Filtenborg har lovet at anlægge langs kanten af sin nye grund ind mod fredskoven og Vodstrup mod vest og mod nord langs med Nørrebro.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.