Højbjerg: Aalborg Pirates har et ekstra gear

Aalborg Pirates knuste Odense Bulldogs i sæsonpremieren

Søren Olsson
Martin Højbjerg (58) var i hopla med gtre point i sæsonpremieren. Foto: Martin Damgård
Aalborg Pirates 15. september 2018 07:22 - Opdateret 16. september 2018 09:43

ISHOCKEY: Aalborg Pirates spillede fredag aften den første kamp i Metal Ligaen i denne sæson, da Odense Bulldogs blev besejret med hele 5-1 i Bentax Isarena.

Men hvor kampen var den første gældende kamp for fynboerne, så har piraterne allerede været i ilden fire gange i Champions Hockey League, og det kunne ses fredag aften.

- Jeg synes godt, at man kan mærke, at vi lige nu er i et lidt højere gear end de øvrige hold, fordi vi har fået en masse med os fra de fire kampe i Champions Hockey League, lyder det fra den dobbelte målscorer Martin Højbjerg.

Han satte holdet i gang med en fin anden assist til Victor Panelin-Borgs føringsmål, og siden stod han selv for scoringerne til 2-0 og 3-0.

- Det er superdejligt at komme i gang med sæsonen på den måde. Det kunne jeg ikke have ønsket mig bedre, siger forwarden, der især med målet til 3-0 var tæt på at skyde hul i målet.

- Jeg havde egentlig troet, at jeg ville ramme ham backen foran mig, men han satte en god screening i stedet, så pucken kunne gå ind, siger Martin Højbjerg.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...