Højbjerg er tavs om sin fremtid

Fodboldspilleren Pierre-Emile Højbjerg vil ikke ud med, hvilken klub han skal spille for i næste sæson.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Pierre-Emile Højbjerg, fredag formiddag i Helsingør. Foto: Lars Poulsen/POLFOTO

At udskifte tilværelsen fra stjernespiller, dyre biler og triumfer til midterklub, slid og mindre glamour er måske ikke altid det, fodboldspillere går og drømmer om.

Ikke desto mindre har det været realiteten for fodboldlandsholdets 19-årige midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg, der i januar skiftede til Augsburg på en låneaftale fra mægtige Bayern München.

Augsburg sluttede på en historisk femteplads i denne sæson, der sikrede direkte kvalifikation til Europa Leagues gruppespil. Nu slutter lejeaftalen, og danskeren skal beslutte, hvor han skal spille fra næste sæson.

- Det har været en exceptionel god sæson. Man kommer fra Bayern og tror måske, at man går et step ned, men alligevel ender man med at spille om alt det sjove, siger Pierre-Emile Højbjerg.

Ifølge flere medier har blandt andet Dortmund og Leverkusen været ude med følere for det unge stortalent. Det er da også på tale, at han kan få en større rolle i Bayern i næste sæson.

- Søren Lerby (Højbjergs agent, red.) har mere styr på papirerne end mig. Jeg har ingen kommentarer til, hvad jeg nu skal, siger Højbjerg.

Bayernkoryfæet, Franz Beckenbauer, var tidligere på måneden ude i de tyske medier og revse, at klubben havde lejet danskeren ud.

8. juni i Viborg spiller Danmark mod Montenegro, mens Serbien kommer på besøg i Telia Parken den 13. juni i den vigtige kvalifikationskamp, hvor Danmark kan tage et stort skridt mod EM-slutrunden i Frankrig næste sommer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.