Højbjerg forventer mere intensitet i Frederikshavn

Aalborg Pirates’ Martin Højbjerg forventer, at søndagens kamp bliver en hård en af slagsen

Daniel Vendner
Martin Højbjerg (i midten) er ikke så bekymret for intensiteten fra den første kamp og forventer egentlig mere af det samme i søndagens kamp. Foto: Torben Hansen
Aalborg Pirates 11. marts 2018 09:32 - Opdateret 12. marts 2018 07:38

ISHOCKEY: Med en 2-1-sejr i første kamp er der naturligt nok ikke grund til at lave en masse om på taktikken fra Aalborg Pirates side, når de søndag eftermiddag går på isen i Frederikshavn til anden kamp i Metal Ligaens kvartfinaleserie mod White Hawks.

- Vi skal holde fokus på det simple spil, sørge for at være effektive og så spille sikkert, når der er behov for det - ligesom vi gjorde i den første kamp, lyder det fra Martin Højbjerg.

Et af kendetegnene ved den første kamp var intensiteten, der også betød flere udvisninger til begge hold.

- Men det er jeg egentlig ikke så bekymret for. Sådan vil det ofte være i den første kamp. Der er altid lidt ekstra pres på det hold, der selv har valgt sin modstander, ligesom det hold, der er blevet valgt, som regel lige får lidt ekstra gejst, fordi de gerne vil vise, at det var dumt at vælge dem. Så det giver noget intensitet, og det ville det gøre, uanset hvem modstanderen er, siger Martin Højbjerg.

- Så gør det det nok ikke bedre, at det er rivalerne, men der skal være tænding på i den slags kampe, og det kommer der helt sikkert også i Frederikshavn.

Tema: Aalborg Pirates

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...