Højbjerg slog Bayern: Man må være professionel

Pierre-Emile Højbjerg assisterede Augsburgs mål, da klubbens lørdag slog Bayern München i Bundesligaen.

Landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg var i Augsburgs grønne udebanedragt lørdag med til at slå Bayern München med et 1-0 i Bundesligaen.

Danskeren havde absolut ingen kvaler ved at slå den klub, som ejer ham. Højbjerg var tilmed indblandet i kampens eneste mål, som han lagde op til i anden halvleg.

- Det er klart, at begge hold gerne ville vinde, men jeg er professionel, og jeg ville vinde med Augsburg.

- Vi har gjort det godt, og det er en stor ære for både holdet og byen Augsburg at vinde her, for vi har slået et stort mandskab, siger danskeren til Augsburgs Youtube-kanal efter kampen.

I vinterpausen blev Pierre-Emile Højbjerg udlejet fra Bayern München til Augsburg for at få mere spilletid. Mødet med Bayern München var dog alligevel lidt specielt, medgiver Højbjerg.

- Jeg kunne mærke det, da jeg skulle sove op til kampen, men jeg har forsøgt at gå til kampen som en hver anden kamp, siger han.

Uden danskeren har Bayern München kørt et sikkert tysk mesterskab hjem, og danskeren har da også lykønsket sine midlertidige eksholdkammerater.

- Jeg har ønsket dem tillykke med mesterskabet, og jeg har ønsket dem held og lykke i Champions League, siger Højbjerg.

Onsdag får Bayern München brug for både held og dygtighed, når klubben skal forsøge at vende 0-3 til samlet sejr i Champions League-semifinalen, når Barcelona kommer på besøg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.