Højbjerg-tvillingerne strålede

Martin og Mikkel Højbjerg scorede tilsammen fire gange, da Pirates fik ram på mestrene fra Esbjerg

Anders Kjærgaard
Martin Højbjerg bragte Pirates på 3-1 i hjemmekampen mod Esbjerg.Foto: Torben Hansen
Aalborg Pirates 17. december 2017 17:20 - Opdateret 17. december 2017 17:20

ISHOCKEY: Aalborg Pirates kunne med en sejr i søndagens hjemmekamp mod mestrene fra Esbjerg konsolidere sin tredjeplads i Metalligaen, mens et nederlag for alvor ville lukke Esbjerg ind i kampen om topplaceringerne.

Men det blev hjemmeholdet, der kunne juble efter slutfløjtet. Kampen endte således med pirat-sejr på 4-3 efter overtid, hvilket primært skyldtes en flot præstation af de to Højbjerg-tvillinger Mikkel og Martin, der scorede alle hjemmeholdets fire mål.

Der var god tænding på en første periode, hvor hjemmeholdet startede bedst. Angrebene flød fint ned mod Esbjerg-målet, men en håndfuld store og halvstore chancer blev brændt. Som perioden skred frem, kom gæsterne bedre med, og Jesper Wulff Pedersen, der startede i piratmålet, måtte hive et par store redninger ud af ærmet for at forhindre gæsterne i at komme på scoringstavlen.

Men det forblev 0-0 efter første periode.

Anden periode startede som et chanceorgie i begge ender, men det var hjemmeholdet, der først fandt vej til nettet, da Mikkel Højbjerg gled igennem i højre side og elegant bragte piraterne i front.

Føringen fik piraterne til at trække sig en smule tilbage, men Esbjerg formåede kun få gange at spille sig igennem til chancer.

Mod slutningen af perioden løb piraterne dog ind i to udvisninger og måtte spille tre mod fem, Det udnyttede Esbjerg til at bringe sig på omgangshøjde ved den tidligere White Hawks-spiller Colin Vock.

Pirates indledte tredje periode med næsten to minutters power play, og netop som Esbjerg blev fuldtallig, så hjemmeholdet tik med 2-1 målet. Skarpretter var igen Mikkel Højbjerg. Og inden gæsterne havde nået at samle sig, blev det også 3-1, da Martin Højbjerg sendte et flot skud helt op i målhjørnet.

Esbjerg fik reduceret - nok engang i power play - ved Justin Crandall, og med otte minutter tilbage kom gæsterne på omgangshøjde ved Michael Fine efter sløset spil i piraternes forsvar. Dermed gik kampen i overtid, selvom Pirates ramte stolpen med 10 sekunder tilbage.

Men godt et minut inde i overtiden, lykkedes det for Piraterne af score sit fjerde mål og dermed vinde 4-3.

Målscorer var - naturligvis - en Højbjerg.

Denne gang med fornavnet Martin.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...