Aalborg

Høje forventninger til MGP

Forventningerne var høje hos de mange MGP-fans, der havde billet til aftenens show i Gigantium

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Brødrene Marius (tv.) og Elias (th.) havde sammen med deres forældre taget den lange tur fra Rødovre til Aalborg for at se MGP. De to brøde glædede sig mest til at høre alle sangene live. - Vi var også inde at se MGP sidste år, og det var rigtig sjovt. Foto Claus Søndberg

AALBORG:Allerede flere timer før showet startede, var festklædte børn og unge mødt op på den røde løber i Gigantium, der i aften er vært ved børnenes melodigrandprix.

Piger med strutskørt og drenge med butterflies var langt fra et særsyn, og forventningerne til aftenens show var bestemt i top.

- Vi har nærmest ikke sovet i nat, fortæller de to otteårige MGP-fans Laura og Cecilie fra Aabybro, der begge havde fået billetter til showet i julegave.

Se mange flere billeder i fotohjulet foroven, hvor du også kan læse om de mange unge MGP-fans forventninger til aftenens show.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.