Dronninglund

Højere tempo

Nyoprykkere fra Dronninglund lægger hårdt ud

Dronninglund Fodbolds nyoprykkede serie to hold får tirsdag aften fordel af hjemmebane. Privatfoto

Dronninglund Fodbolds nyoprykkede serie to hold får tirsdag aften fordel af hjemmebane. Privatfoto

DRONNINGLUND:Når Dronninglund Fodbolds bedste herrehold tirsdag aften løber ind på banen i Dronninglund for at spille første kamp efter oprykningen til serie 2, bliver der tale om en meget vanskelig kamp.

- For et første må de lokale spillere regne med, at nu er tempoet højere og spillerne i mange situationer vil blive presset mere. For det andet er sæsonpremierens modstander Hjørring AIK Frem, understreger træner Nicoiai Demant.

Nicolai Demant har sammen med spillerne ikke det helt store kendskab til de andre holds styrke. Derfor er et forsigtig bud på målsætningen for de kommende 14 kampe, at man som oprykker kan ende i top fem. At bedømme ud fra forrige sæsons resultater må man forvente, at der bliver en bred top i puljen, og i den top forventer han at se de to Hjørring-hold, som er med i puljen.

- Naturligvis bliver Hjørring IF, som nedrykker fra serie et en meget vanskelig opgave, men også dagens modstander Hjørring AIK Frem forventer vi, vil hænge på i toppen, siger Nicolai Demant.

Nicolai Demant siger også, at et af kardinalpunkterne til holdet succes eller ej, helt klart bliver, at spillerne skal turde, at holde fast i holdets koncept omkring hvordan man spiller fodbold. Det er også vigtigt, at spillerne hurtigt vænner sig til tempoet i serie to, og holde fast i, at der skal arbejdes drønhårdt både til træning og i kamp, og at der skal kæmpes for hver eneste bold samt at spillerne er parate til, at løbe de ekstra meter for hinanden. Ligeledes skal holdet forbedre det som man skal være dygtigere til, men også have tro og tillid til egne evner.

I Dronninglund lejren håber man på stor lokal opbakning. Det vil altid være godt med støtte af et trofast publikum.

Spillertruppen er intakt fra foråret, og på den måde er det de samme spillere, der nu må vise deres styrke efter sommerpausen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.