Højskolebio i gang igen

Kinorevuen har lavet en brochure, der dels fortæller om Højskolebio, dels bringer omtale af de film, som vises i den nye sæson. Brochuren præsenteres her af Højskolebio-formand Laura Håkansson. Privatfoto
9. oktober 2016 06:02

- Det er en film, jeg varmt kan anbefale. Sådan siger Ingrid Oline Bylling, Terndrup, om "Jeg er stadig Alice", som Højskolebio i Skørping viser tirsdag 11. oktober.

Ingrid Bylling er ikke den eneste, som synes godt om filmen. Det gjorde anmelderne også, da den havde premiere, og Julianne Moore, der har hovedrollen som Alice, fik senere en Oscar for sin præstation.’

"Jeg er stadig Alice" handler om en professor, der bliver ramt af Alzheimer (en demenssygdom).

- Det er en meget rørende film, som alle mennesker burde se, da sygdommen berører utroligt mange familier. Samtidig er vor regering ved at lave en ny demenspolitik, så det er vigtigt at vi som borgere følger med i, hvad der rører sig, siger Ingrid Bylling, der er uddannet demenskoordinator og tidligere har været formand for Ældrerådet.

Højskolebio er Kinorevuens nyeste tilbud til folk, der gerne vil se film af høj kvalitet og samtidig efterfølgende have mulighed for en debat om indholdet.

- Højskolebio blev startet sidste år, og det er mit indtryk, at folk tog godt imod det nye koncept, siger Erling Junker Holst.

Han er en af de fire tovholdere bag projektet. De tre øvrige er Laura Håkansson (formand), Therese Strand -Nielsen og Kinorevuens direktør Flemming Jensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...