Højt humør i Aalborg-truppen

Aalborg Håndbold har fået ny energi efter trænerskifte og går efter sejren i aften i Aarhus

Anders Kjærgaard
Chris Jørgensen og Aalborg Håndbold skal i dag op mod Århus Håndbold.Arkivfoto: Torben Hansen
Sport 24. april 2016 07:18

AALBORG: Aalborg Håndbold skal i aften forsøge at følge op på den fremragende start på slutspillet, som holdet gav sig selv med sejren hjemme over KIF Kolding København.

Dagens udfordring hedder Århus Håndbold - en modstander, som aalborgenserne de senere år har haft problemer med på udebane.

- Århus er en uberegnelig størrelse. De svinger meget og har en stor trup med mange dygtige spillere. Men man ved aldrig helt, hvad man kan forvente af dem. Derfor er det svært at forberede sig til en kamp mod Århus, men så kan vi heldigvis tage udgangspunkt i os selv, og hvordan vi gerne vil spille. Recepten bliver den samme som mod KIF Kolding København, nemlig hårdt forsvarsspil og masser af kontraløb. Vi har fået energi og fart ind i vores spil igen, og vi har en tryghed i, at vi nok skal få scoret en del mål, fortæller playmaker Chris Jørgensen.

Han lægger ikke skjul på, at humøret har fået et kæmpe løft, efter at den tidligere assistent, Stefan Madsen, har taget over som cheftræner.

- Stefan er meget inddragende i sin måde at lede på. Alle spillere er blevet hørt og taget med på råd, og det har betydet, at vi alle sammen har fået ejerskab til projektet. Så begejstringen og lysten er helt sikkert vendt tilbage, konkluderer Chris Jørgensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...