Højt humør med festlige hatte

Glade damer med sjove hatte morede sig i Den Runde Pavillon

Musiker Per Møller er klar til at forsyne sig med lækkerier fra Anette Schiøtts flotte hat med popcorn, som flere damer fra BAS havde kreeret til hattefesten.Foto: Henrik Louis

Musiker Per Møller er klar til at forsyne sig med lækkerier fra Anette Schiøtts flotte hat med popcorn, som flere damer fra BAS havde kreeret til hattefesten.Foto: Henrik Louis

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Fantasifulde hatte i alle størrelser, farver og faconer var kreeret til Lions Club Brønderslevs hattefest i Den Runde Pavillon, og akkurat lige som sidste år nåede festen pæne højder i løbet af lørdag eftermiddag i takt til toner fra trioen med Michael Nørvang samt tvillingerne Per og Ole Møller.

De hatteklædte damer blev også budt på argentinsk tango danset af to dygtige piger, og i det hele taget blev der festet og danset til den store guldmedalje i Den Runde Pavillon.
For Lions Club Brønderslev betød arrangementet et beløb til velgørende formål, men selv om de fremmødte damer var i feststemning, havde Ivan Ottesen fra Lions Club meget gerne set flere end de omkring 40 hatteklædte, der deltog.
- Sidste år havde vi lidt flere samlet i Den Runde Pavillon, og noget kunne tyde på, at der er rigtig mange oktober-fester i forvejen, siger Ivan Ottesen.
- Derfor vil det måske være en idé at flytte vores hattefest til foråret, for arrangementet fortjener endnu flere deltagere.

En tidligere tradition

Ivan Ottesen har været i Lions Club Brønderslev i 32 år, og han husker, at der tidligere har været arrangeret hattefest i Den Runde Pavillon.

- Men først sidste år fik vi det med i vores regi, og både de hatteklædte damer og os fra Lions Club er glade for arrangementet, der forhåbentlig er kommet for at blive.
I løbet af eftermiddagen blev dansen trådt til glad musik fra trioen.
- Damerne danser med hinanden, men vi siger heller ikke nej, hvis vi bliver budt op, smiler Ivan Ottesen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.