Thisted

Højt humør ved musikfestival

Møllehusets STU havde inviteret alle handicappede i Thisted Kommune til musikfestival

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Humøret er i top, for nu er det festivaltid. Her er det Martin Kollerup Jakobsen, der hygger sig sammen med Tina Bak (t.v.), der er teamkoordinator for STU 2. Foto: Anne Mette Welling

THISTED:Humøret er fortryllende inden for og uden for det store telt, der er sat op på det solbeskinnede græs ved døgninstitutionen Møllehuset i Thisted, hvor der er musikfestival for handicappede i Thisted Kommune.

- Musik er jo glæde, lyder det fra Tina Bak, der er teamkoordinator for STU 2 - den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse, som Møllehuset har etableret for nogle år siden.

Musikfestivalen afvikles i år for 3. gang, og denne gang er der omkring 200 deltagere - handicappede og hjælpere.

Tina Bak fortæller om baggrunden.

- Mange af vores børn og voksne er for handicappede til at tage af sted til de større festivaler, hvor man sover i telt. Det måtte vi gøre noget ved, og så besluttede vi at lave en festival selv

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden