Hør Top 250 i påsken

Radio NORDJYSKE er klar med listen over de bedste danske sange nogensinde

Radio NORDJYSKE sender Top 250 med de bedste danske sange alle fem påskedage mellem 13 og 18.

Radio NORDJYSKE sender Top 250 med de bedste danske sange alle fem påskedage mellem 13 og 18.

NEDTÆLLING:Påsken kommer igen til at stå i hitlistens tegn, når Radio NORDJYSKE tæller ned over de bedste sange og største hits fra Danmark gennem tiden.

Ved hjælp af hitlister, salgstal, karrierestatus for kunstnerne og ikke mindst stemmer fra Radio NORDJYSKEs lyttere er det vores mål at give dig de 250 bedste danske sange i pop- og rock-æraen de seneste 50 år med enkelte afstikkere lidt andre steder.

Vi kan allerede nu afsløre, at navne som Tv-2, Sanne Salomonsen, Gasolin’, Lis Sørensen, Kim Larsen, Thomas Helmig, Anne Linnet og D-A-D kommer til at spille hovedroller på listen, hvor vi giver vores samlede bud på cremen af dansk musik.

Udover de 250 bedste sange giver vi dig også numre, som ikke kom ind på listen, men som alligevel har spillet en rolle i dansk musikhistorie som one hit wonders, døgnfluer, glemte hits, filmhits og meget andet.

Vi begynder nedtællingen Skærtorsdag klokken 13 og sender 50 numre fra listen hver dag. Dermed ender vi med at spille alle tider bedste danske sang mandag - 2. påskedag - omkring klokken 17.45.

Du kan følge listens udvikling her på radionordjyske.dk eller direkte i Radio NORDJYSKEs Twitter-feed. Vi opdaterer listen løbende - sang for sang.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst