Høring om Gistrups fremtid

Kjeld Mølbæk
Hvis fremtiden for Gistrup lægges i hænderne på borgerne - hvordan kommer den så til at se ud? Det vil to venstrkandidater gerne vide. Og de lover at bruge deres viden aktivt. Arkivfoto:
1. april 2017 14:08

Venstres vælgerforening i Nøvling, Gistrup, Visse og Gunderup inviterer torsdag 6. april klokken 19 interesserede til en høring om fremtiden for Gistrup og opland.

Arrangementet foregår i AMFI-lokalet på Gistrup skole og alle er velkomne.

Under høringen vil politikerne stille skarpt på det der sker i området - blandt andet opførelsen af Universitetshospitalet og etableringen af Egnsplanvej som de største projekter, som kommer til at påvirke området kraftigt.

I forlængelse heraf vil de to lokale byrådskandidater for Venstre, Kristian Andersen og Hans Jørgen Adamsen, gerne diskutere med lokalbefolkningen, hvordan Gistrup og opland kan gøres endnu bedre at bo i.

Fungerer skolerne og er der tilstrækkeligt med børnepasning samt sundhedstilbud i området? Er ældreplejen i orden lokalt og hvordan med fritids- og foreningslivet - er der de ønskede aktivitetstilbud? Sidst, men ikke mindst: Er Gistrup i første omgang blevet forbigået med en opdateret helhedsplan med hensyn til den fremtidige byudvikling for der menes fra officiel side ikke at være et udviklingspotentiale i Gistrup? De spørgsmål og andre ting, som tilhørerne ønsker at byde ind med, vil blive drøftet og diskuteret på mødet, hvor byrådskandidaterne håber at kunne få en række gode idéer til, hvordan de fremmødte mener, at området kan blive et endnu bedre sted at bo og leve.

Til gengæld for de ærlige indspark lover de to byrådskandidater fremadrettet at arbejde konstruktivt med konklusionerne fra høringen på Gistrup Skole.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...