Høvenhoff er spændt på Superliga

Den nye Vendsyssel-spiller glæder sig

Søren Olsson
Allan Høvenhoff er spændt på skiftet til Vendsyssel FF. Arkivfoto: Kurt Bering
Vendsyssel FF 31. maj 2018 06:08 - Opdateret 31. maj 2018 10:23

FODBOLD: Vendsyssel FF har sikret sig den første af formodentlig en del forstærkninger, da klubben har skrevet en treårig aftale med den hidtidige anfører hos Thisted FC, Allan Høvenhoff.

Midtbanespilleren har været fem år i Thisted.

Allan Høvenhoff spillede 29 kampe som anfører for Thisted i den forgangne sæson, hvor klubben endte med at sikre sig endnu et år i landets næstbedste række.

- Det har jo været en rigtig god tid i Thisted, hvor jeg har oplevet både opture og nedture - selv i denne sæson, hvor vi havde et fantastisk efterår, men så et knap så godt forår. Men for mig er det naturligt at tage skridtet videre nu, og det bliver enormt spændende at komme til at spille Superliga, siger han.

- Det er svært at svare på, om jeg er klar til at spille Superliga, for jeg har jo ikke prøvet det før, men det kan man jo sige om mange af spillerne i truppen. For mig er det et skridt op, fordi jeg kommer til at være en del af et fuldtidssetup i en klub, der har fremragende faciliteter og en ung trup, der stadig udviser en masse modenhed. Og samtidig har den en enormt dygtig træner i Jens Berthel Askou, som jeg kender godt fra min tid i Thisted. Han har en enorm vindermentalitet og er en fremragende motivator, så det bliver godt, siger den 28-årige midtbanespiller.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...