Hokus Pokus og så er vi væk

Onsdag lukkede Børnehaven Havblik i Strandby. Mandag flytter de 28 børn og tre pædagoger til den nye institution, Molevitten, ved Elling Skole

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STRANDBY:Tryllekunstneren Thomas har to kaniner. En sort, som hedder Morten, og en hvid, som hedder Pelle. Han sætter to kasser ned over dem. Børnene tæller til tre. Råber Hokus Pokus. Og så magien. Morten og Pelle har byttet plads. En symbolsk tryllehandling der banker onsdagens fest i gang. For ligesom Pelle og Morten, der nu igen skifter plads, så skal børnene sige farvel til Havblik. Fra på mandag er de, sammen med børn og voksne fra Strandby Børnehave og Andedammen i Elling, samlet i den nye institution Molevitten ved Elling Skole. Onsdag var derfor den uigenkaldeligt sidste dag.

- Vi lukker og slukker med et brag af en fest, fortæller afdelingsleder for Børnehaven Havblik, Margit Brink Hansen.

For man kan sagtens adskille fortid og fremtid. Man kan sagtens føle vemod over at lukke ned, men samtidig glæde sig over de muligheder fremtiden trods alt åbner op for.

Forældrebestyrelsen havde derfor arrangeret HappyMeals til frokost, balloner, tryllekunstner, kaffe, kage og pizzafest med forældre og søskende.

- Vi har altid haft en stor opbakning fra forældrene og til aftenens fest bliver vi godt 100 mennesker. Det er så skønt, fortæller Margit Brink Hansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.