Hold fra Palæstina og Australien til cup

For første gang er et hold fra Palæstina tilmeldt FfI’s ungdomsturnering

9. juli indledes den 29. ungdomscup i Frederikshavn. Denne gang under navnet Cup No. 1 og med palæstinensisk deltagelse.Foto: Peter Broen <i>Pressefotograf Peter Broen</i>

9. juli indledes den 29. ungdomscup i Frederikshavn. Denne gang under navnet Cup No. 1 og med palæstinensisk deltagelse.Foto: Peter Broen Pressefotograf Peter Broen

FREDERIKSHAVN:For første gang deltager et hold fra Palæstina i FfI’s årligt tilbagevendende ungdomsturnering i fodbold, der sparkes i gang på Frederikshavn Stadion mandag 9. juli.

Cup No. 1, som de tidligere 28 gange har heddet Dana Cup, har fået en tilmelding fra et drengehold i Palæstina, og helt fra Perth i Australien kommer der et pigehold.
- Og efter at have tilbagelagt sådan en lang rejse fortjener de at en lokal guide tilknyttet under hele deres ophold i Frederikshavn, siger FfI’s fodboldformand Martin Høeg.

En lille stigning

Sidste år dykkede cuppen ned til blot 162 deltagende hold, og med indtil nu 175 tilmeldte har FfI altså fået vendt skuden, samtidig med at klubben nu også står med eneansvaret økonomisk, efter at samarbejdet med svenske Sven Ivarsson er ophørt.

- Vores store udfordring er at få skåret tingene rigtigt til, og vi vil helt sikkert gerne have 250 deltagende hold, siger Martin Høeg.
Cup No. 1 indvies på traditionel vis mandag 9. juli med indmarch på Stadion.
- Til gengæld er det nyt, at Frederikshavn Musikskole stille med et par musikere, som vil sørge for den rette musik i forhold til, hvilken nation der marcherer ind.
- Og desuden vil vi i år forsøge at arrangere en åbningskamp i fodbold mellem et deltagende nordisk hold og et sydamerikansk.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
40.000 kunder uden strøm - beboere hørte stort brag
Luk