Holger K. beder kritikere i partiet tænke sig om

SF's skatteminister Holger K. Nielsen kalder en diskussion af partiets regeringsdeltagelse for perspektivløs.

Holger K. beder kritikere i partiet tænke sig om

Det fører ikke nogen steder hen at diskutere, om SF skal fortsætte i regering eller ej. Det understreger partiets skatteminister - og partiets hovedforhandler under tilblivelsen af vækstplanen - Holger K. Nielsen.

- Jeg mener ikke, at vi skal diskutere, om vi skal ud af regeringen. Vi er i regeringen. Der bør vi blive, og derfor synes jeg ikke, at der er perspektiv i at tage sådan en diskussion, siger Holger K. Nielsen.

Svaret kommer efter højlydt kritik fra partiets bagland, blandt andet fra partiets byrådsmedlemmer i Horsens, der kræver SF ud af regeringen.

Spørgsmål: Mange på Facebook udtrykker skuffelse over, at partiet under den nye formand (Annette Vilhelmsen) fortsætter den samme linje som sin kritiserede forgænger. Det er vel ikke en diskussion, man kan være overhørig?

- Det handler jo mere om diskussionen af vækstpakken, og den skal vi da tage i vores parti. Den debat er jeg villig til at tage, for jeg mener bestemt, at vi kan stå inde for det, vi fremlagde i går?

Spørgsmål: Skal diskussionen stoppe?

- Jeg har altid været tilhænger af den levende diskussion, men jeg synes også, at man bør overveje, om det styrker eller svækker partiet i den nuværende situation.

Spørgsmål: Overrasker det dig, at diskussionen dukker op igen?

- Det overrasker mig. Og jeg mener heller ikke, at vi skal gå i gang med den. I stedet handler det om, hvordan vi får markeret os i dansk politik, siger Holger K. Nielsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst