Holgersson: Vi overraskede FCK

AaB’s forsvarsstyrmand var meget tilfreds med indsatsen mod FCK

Foto: Per Kjærbye/Scanpix

Foto: Per Kjærbye/Scanpix

KØBENHAVN:For første gang i seks år fik AaB point med hjem fra en udekamp mod FC København, da det lørdag aften blev 1-1 i Telia Parken.

Til stor tilfredshed for AaB’s Markus Holgersson.

- Vi går altid efter tre point, men vi kan selvfølgelig godt være tilfredse med et point her. Vi startede fantastisk, men i anden halvleg blev vi presset hårdt, men selv om de havde nogle store chancer, synes jeg, at vi stod rigtig godt imod, siger AaB’s forsvarsstyrmand.

Svenskeren var især tilfreds med kampens første 35 minutter, som AaB dominerede.

- Jeg er egentlig ikke overrasket over, at vi kan gå herover og være så godt med. Vi har et rigtig godt pasningshold med mange teknisk stærke spillere. Jeg tror, vi overraskede FCK med vores tilgang, men vi vidste godt, at vi havde det i os, siger Markus Holgersson.

Han var selv indblandet, da FCK sent i første halvleg udlignede den føring, Christian Bassogog havde givet gæsterne. Holgersson tabte en fysisk duel til Andreas Cornelius, der efterfølgende kunne heade bolden i mål.

- Det var et indlæg, der blev rettet af, og så blev jeg måske fanget på lidt flade fødder. Cornelius er en rigtig stærk spiller, og han vandt den duel, men som kampen skred frem, følte jeg egentlig, at jeg kom godt tilbage og fik frustreret ham, siger Markus Holgersson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.