Holland

Hollands træner truer stjerner med bænken

Spillere som Robben og Afellay kan ikke vide sig sikre på en startplads

Arjen Robben er en af de spillere, der må frygte for startpladsen. Foto: Scanpix

Arjen Robben er en af de spillere, der må frygte for startpladsen. Foto: Scanpix

KHARKIV:Hollands rædselsfulde start på EM kan komme til at koste prominente spillere pladsen i startopstillingen, når hollænderne spiller deres alt eller intet-kamp mod Portugal på søndag.

Ifølge hollandske medier går træner Bert van Marwijk nemlig med kraftige overvejelser om at skifte ud på det hold, der har tabt til både Danmark og Tyskland i gruppe B.
- Jeg konkluderede en masse ud fra kampen mod Tyskland, siger van Maarwijk til Algemeen Dagblad.
- Vi sløsede i forsvaret, og afleveringerne fra både Ibrahim Afellay og Arjen Robben på fløjene var ikke gode nok, lyder det fra træneren.
Begge fløjspillere blev skiftet ud mod tyskerne, og med folk som Dirk Kuyt og Klaas-Jan Huntelaar i venteposition på bænken, konkluderer flere medier, at både Robbens og Afellays plads i startformationen er i alvorlig fare.
Også Mark van Bommel, trænerens svigersøn på den centrale midtbane, er truet af reservestatus efter at være blevet flået ud af holdet i pausen for at give plads til Rafael van der Vaart.
Hollænderne er tvunget til at slå Portugal med to mål og skal samtidig håbe på, at Tyskland besejrer Danmark i den samtidige kamp søndag aften.
Holland har ikke forladt et EM efter det indledende gruppespil siden 1980.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.