Hollandsk forsvarspiller skal lappe hullet OB-forsvar

Superligaens bundhold har hentet Ramon Leeuwin i den hollandske Æresdivisionsklub Utrecht.

I bestræbelserne på at komme væk fra sidstepladsen i Superligaen har OB fået nyt blod til centerforsvaret.

Fynboerne har fortsat til gode at holde buret rent i denne sæson, og den kedelige statistik skal hollænderen Ramon Leeuwin være med til at bryde.

OB har købt den 30-årige forsvarsspiller fri af Utrecht, og han tiltræder i den fynske klub på en toårig kontrakt. Det skriver OB på sin hjemmeside.

Sportsdirektør Jesper Hansen betegner hollænderen som en "klar forstærkning".

- Vores trup er i forvejen stærk og konkurrencedygtig, men vi har brug for yderligere erfaring og spillere, der naturligt tager ansvar på banen, så vores yngre spillere har nogle at læne sig op ad.

- Her er Ramon en rigtig spændende forstærkning af truppen, for han har disse egenskaber, ligesom han på det fodboldmæssige har nogle styrker, der passer til vores spillestil, og som vil gøre ham til en spændende profil i Superligaen, siger sportsdirektøren.

Ramon Leeuwin har aldrig tidligere spillet uden for Hollands grænser. Han rådførte sig med den tidligere OB-slider Mohamed El Makrini, inden han skrev kontrakt med fynboerne.

- Jeg glæder mig til at komme til en ny fodboldkultur og at komme til en anden liga end den hollandske, som jeg kender ind og ud efter ti år.

- Jeg kender en del til den danske liga, fordi jeg har spillet med og mod en del af de spillere, der er her, og jeg taler ofte med Mohamed El Makrini, der har fortalt mig en del om, hvad det er, jeg kan forvente, siger OB's nye forsvarsgeneral.

Ramon Leeuwin træner med OB for første gang onsdag formiddag. Han kan få debut søndag i udekampen mod Vejle.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.