Hollywood-skuespiller forsvarer hed homofilm

James Franco kritiserer Australien for censur af film, der viser en kærlighedshistorie mellem to mænd.

Hollywood-skuespiller forsvarer hed homofilm

Den amerikanske Hollywood-skuespiller James Franco protesterer mod forbuddet af filmen "I Want Your Love", der handler om en romance mellem mænd i San Francisco.

Filmens romance er åbenbart så hed på grund af de eksplicitte sexscener, at værket ifølge de australske myndigheder ikke må vises på biografskærmene i landet. Derfor udelukkes den samtidig fra tre homo-filmfestivaler i Australien.

Og det har fået James Franco til at indspille en protest-video, hvor han lufter sin frustration over beslutningen og tager instruktøren Travis Mathews i forsvar. Det skriver Female First.

- Det er sådan en skuffelse for mig, og det er virkelig fjollet. Han bruger sex på sådan en sofistikeret måde. Det er sådan, vi skaber børn. Det er den måde vi knytter bånd på, siger Franco i videoen.

- Jeg tror ikke, vi ville føre denne samtale, hvis han havde lavet en meget voldelig film. Voksne burde have muligheden for at vælge (om de vil se filmen red.), siger skuespilleren, som understreger, at han synes myndighedernes beslutning er dybt pinlig, og han håber de vil genoverveje situationen.

Der er også en god grund til, at James Franco brænder så meget for filmen "I Want Your Love". Det var nemlig efter at have set den, at han begyndte at samarbejde med instruktøren Travis Mathews om en ny film.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.