Hollywood-stjerne: Ingen hast med at smide babyvægten

Skuespillerinden Anne Hathaway har ikke travlt med at tabe sig efter sin graviditet.

Anne Hathaway Foto: Scanpix/Robyn Beck

Anne Hathaway Foto: Scanpix/Robyn Beck

Der er nok at se til som nybagt mor, hvor både søvnløse nætter, bleskift, og masser af kærlige stunder bliver en fast del af hverdagen.

Flere nybagte mødre går også straks til kamp mod de ekstra kilo, der satte sig på sidebenene i løbet af graviditeten, men det har skuespillerinden Anne Hathaway ikke tænkt sig at gøre lige med det samme.

Ifølge magasinet People fortæller den Oscar-vindende skuespillerinde, at hun ikke vil forsøge at genskabe det, der var engang.

- Nogle ting er ligesom, de var, og andre ting er en lille smule anderledes. Jeg er bare så stolt af, hvad ændringerne signalerer. Så det haster ikke med at gøre noget. Jeg er så glad for at være her, siger hun i interviewet med People.

Anne Hathaway er begyndt at træne igen efter fødslen, men træningsrutinen føles helt anderledes, end den gjorde før graviditeten.

- Min træning er meget anderledes, fordi jeg har født. Jeg føler, at det ikke er noget særligt at lave "burpees" (en form for englehop, red.), efter at jeg har født en baby, fortæller hun til magasinet.

Skuespillerinden, der for alvor slog igennem i filmen "Prinsesse eller ej", blev mor til sit og gemalen Adam Shulmans første barn, sønnen Jonathan, i marts i år.

Parret er meget private, og de har endnu ikke delt nogen billeder af den lille purk. Den 33-årige skuespillerinde bekræftede heller aldrig graviditeten i pressen.

I stedet lagde hun selv et billede på Instagram af den tydelige babybule for at komme paparazzofotograferne i forkøbet.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.