Hollywood-stjerne: Jeg har taget heroin

Skuespilleren Josh Brolin har eksperimenteret med heroin, men overlevede forsøget. Det afslører han i nyt interview.

Den amerikanske skuespiller Josh Brolin har taget heroin - men bare rolig, han blev ikke afhængig af det.

Det forklarer den 46-årige stjerne til avisen The Guardian. Og selv om han altså aldrig for alvor har været slave af den trællebindende substans, er det ikke ensbetydende med, at han ikke har mærket dets fatale konsekvenser på egen krop.

- Jeg har prøvet heroin. Det lyder forfærdeligt, når man siger det på den måde. Men ja, jeg har prøvet heroin. Jeg mener, jeg blev aldrig fanget af det, og jeg døde aldrig af det, hvilket er en god ting, men jeg har mistet 19 venner til det. De fleste af de mennesker, jeg voksede op med, de er alle døde nu, siger Brolin.

Ifølge skuespilleren selv var heroin blot et af mange stoffer, han i en yngre alder så sig nødsaget til at afprøve i et forsøg på at nå livets kanter. 

- Jeg plejede at tænke, at man blev nødt til at prøve at dekonstruere alt. Opleve alt. At sætte sig selv på spil. Men det tænker jeg ikke længere. Det er meget fint at være på eventyr, men forestillingsevnen kan gøre op for alt det. Det er den mere intelligente måde at være på. Og den holder dig uden for fare, forklarer Josh Brolin.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden