Hollywood-stjerne skal spille musical i Tivoli

"True Blood"-skuespilleren Allan Hyde vender hjem til Danmark for at spille med i Grease-musical.

12. september 2013 09:49 - Opdateret 12. september 2013 09:50

Hollywood-stjerne skal spille musical i Tivoli

I flere år har den danske skuespiller Allan Hyde medvirket i den voldsomt populære tv-serie "True Blood", hvor han har spillet vampyren Godric.

Men nu vender han hjem til Danmark for at medvirke i den nye opsætning af sidste års store musicalsucces Grease i Tivoli.

Allan Hyde skal spille rollen som Kenickie, der er lederen af T-Birds. Den rolle blev sidste år spillet af Silas Holst, der i år har overtaget hovedrollen som Danny Zuko.

Det er ikke første gang, at Allan Hyde skal spille med i en musical. Han har medvirket i blandt andet The Sound of Music og Les Misérables. Med rollen som Kenickie venter der helt nye udfordringer for den unge skuespiller, når han skal slå sig løs på de skrå brædder med vrid i hoftepartiet.

- Jeg glæder mig vildt meget over at skulle være med i Grease - det er jo en klassiker! Og så med så mange fede mennesker på holdet. Jeg er allerede gået i skarp træning med dansen og jeg er opsat på, at det bare skal sidde! Jeg er nervøs, men hold op, hvor bliver det fedt!, fortæller Allan Hyde i en pressemeddelelse.

Skuespilleren Allan Hyde på bare 24 år har allerede gjort sig bemærket i den store verden. Herhjemme har Hyde gjort sig bemærket i tv-serier som Album, Den som Dræber og Lærkevej.

Der er repremiere på Grease den 12. februar næste år.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...