Hollywood-stjerner begræder jordskælvsofre

Hollywoods berømtheder tyer i disse dage til de sociale medier for at vise deres medfølelse for ofrene for jordskælvet i Nepal.

Når der indtræffer store katastrofer i verden, påvirker det os alle. Det gælder også for stjernerne i Hollywood.

Flere af dem tyer i disse dage til de sociale medier for at udtrykke deres støtte til ofrene for lørdagens voldsomme jordskælv i Nepal.

Det gælder blandt andre for skuepiller Sophia Bush fra serien "One Tree Hill". Efter sigende har hun tidligere dannet par med et af ofrene for jordskælvet, Google-direktøren Dan Fredinburg.

- I dag har jeg og mange af mine nærmeste mistet en vidunderlig ven. Dan Fredinburg var helt enestående, skriver Sophia Bush på det sociale medie Instagram og fortsætter:

- Jeg er knust ved tanken om, at over tusind mennesker i Nepal lige nu oplever præcis den samme ubærlige følelse som mig, skriver hun.

Bryan Adams, Ricky Martin, Mandy Moore og Ellen DeGeneres er også blandt dem, der bruger de sociale til at udtrykke deres medfølelse med ofrene for det største jordskælv i Nepal i 80 år.

Også "Shake Your Pom Pom"-hitmagerne Missy Elliott sender sine kondolancer til ofrene via Twitter.

- Mine bønner går ud til familierne i Nepal i disse hjerteskærende tider, skriver sangerinden.

Flere Hollywood-stjerner benytter desuden lejligheden til at gøre opmærksom på nødhjælpsorganisationernes arbejde i katastrofeområdet.

Her i blandt sangerinden Pink, som på sin Twitterkonto giver direkte anvisninger til, hvordan man støtter organisationen Unicef, der er blandt dem, der arbejder for at hjælpe ofrene i Nepal.

På "Pirates of the Caribbean"-stjernen Zoë Saldañas Twitterkonto, kan man ligeledes læse, hvordan man støtter Røde Kors' arbejde i katastrofeområdet.

Jordskælvet, der lørdag ramte et område tæt på Nepals hovedstad Kathmandu, vurderes ifølge nyhedsbureauet AFP at have kostet over 2200 mennesker livet.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.