Udland

Hollywood-veteran samler ind til Romney

Skuespilleren Robert Duvall går mod strømmen i Hollywood og åbner sit hjem for at samle penge ind til Romney.

Hollywood-veteran samler ind til Romney

Mens stjernerne står i kø for at støtte den amerikanske præsident, Barack Obama, har Hollywood-veteranen Robert Duvall valgt at sætte sin lid til hans modkandidat i præsidentvalgkampen, Mitt Romney.

Den 81-årige stjerne fra "Apocalypse Now" lægger derfor hjem til et fundraiser-arrangement til fordel for republikaneren i næste måned. Arrangementets særlige VIP-gæst er Mitt Romney bedre halvdel, Ann Romney.

Duvall åbner dørene i sit hjem i Middleburg, Virginia for den nette sum af 2500 dollar - godt 15.000 kroner - for en reception. Ønsker man at spise sammen med Duvall og Fru Romney koster det 25.000 dollar - mere end 150.000 kroner - til Romneys pengekasse.

Duvall går mod Hollywood-strømmen ved at være en af få berømtheder, der offentligt peger på en kandidat til højre for midten i amerikansk politik.

Andre kendte republikanske støtter inkluderer Jon Voight, Kelsey Grammer og Adam Sandler, der tidligere har åbnet pengepungen for henholdsvis John McCain i Voights tilfælde og Rudy Giuliani i Grammer og Sandlers.

I sin kamp for genvalg til november har Barack Obama især fået støtte fra superstjernen George Clooney, der for nylig åbnede dørene til sin luksusvilla i Hollywood, hvis gæsterne åbnede tegnebogen for Obama, der også selv deltog i festlighederne.

Gæstelisten omfattede kendte navne som Barbra Streisand, Robert Downey Jr., Eddie Murphy, Billy Crystal, Jack Black og Salma Hayek.

Clooney er dog ikke færdig med at holde fester for Obama. Han tager nemlig til Schweiz i august for at få amerikanske udvandrere til at spæde til kampagnen.

I august er sangerinden fra No Doubt, Gwen Stefani, værtinde for endnu en Obama-fest, hvor førstedame Michelle Obama er med som gæst.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.