Hollywoodstjerne kæmper med alkoholproblem

Den 26-årige skuespiller Zac Efron indrømmer, at han har et problem med alkohol, og at han går til møder hos Anonyme Alkoholikere

I 2006 blev han verdenskendt for sin rolle som Troy Bolton i Disney-filmen "High School Musical". Nu, otte år senere, kæmper Zac Efron med et alkoholmisbrug.

Det fortæller superstjernen i et interview med The Hollywood Reporter, hvor han erkender, at hans alkoholproblem er en endeløs kamp for ham.

Men den 26-årige kendis forsøger ihærdigt at komme misbruget til livs, og han går derfor jævnligt til møder hos Anonyme Alkoholikere. Noget, der ifølge ham selv har været rigtig godt for ham.

- Jeg tror, det har ændret mit liv. Nu føler jeg mig meget mere tilpas i min egen krop, og tingene er blevet lidt nemmere, fortæller Efron.

Hollywood-skuespilleren debuterede som skuespiller i en meget ung alder, og derfor fik han tidligt i livet placeret et stort ansvar på sine skuldre.

- Du er nødt til at acceptere både de herlige øjeblikke og det store ansvar, der følger med. Og det ansvar indebærer at være en rollemodel. Men samtidig er jeg også kun et menneske, og jeg har begået en masse fejl, erkender stjerneskuespilleren.

Zac Efron er snart aktuel i komediefilmen "Neighbors", som har dansk premiere den 17. juli i år.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.