Frederikshavn

Home Frederikshavn klar til generationsskifte

Jens Jørgensen stopper efter 37 år i branchen

Jens Jørgensen stopper efter 37 år i branchen, så home Frederikshavn står foran et generationsskifte.Privatfoto

Jens Jørgensen stopper efter 37 år i branchen, så home Frederikshavn står foran et generationsskifte.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Jens Jørgensen stopper efter 37 år i branchen, og home-butikken i Danmarksgade fortsætter med nye indehavere, Kasper Lykke Nielsen og Nicklas Lind Pedersen, der også har home Skagen.

En af Frederikshavns mest erfarne ejendomsmæglere, Jens Jørgensen, lægger ”til salg” og ”solgt” skiltene på hylden. Fra 1. juni er det Kasper Lykke Nielsen og Nicklas Lind Pedersen, indehavere af home Skagen, der kører home-butikken i Danmarksgade i Frederikshavn videre.

Indehaver Jens Jørgensen bliver 63 år, og efter 37 år som ejendomsmægler og de seneste 26 år i home, fra kædens start d. 1. januar 1990, synes han, tiden er nået, hvor han vil bruge sine weekender og aftener på noget andet end fremvisninger, åbne huse og vurderinger.

Han har truffet sin beslutning og er afklaret med, at det er tiden, hvor yngre kræfter må tage over, men alligevel er det med blandede følelser, han siger farvel til ejendomsmæglerbranchen.

- Det sker med en blanding af glæde ved den forestående seniortilværelse, hvor jeg får mere fritid og tid til familien, og med vemod over at sige farvel til en branche, som jeg holder meget af. Jeg har haft så mange gode oplevelser i min tid som ejendomsmægler i Frederikshavn og haft det privilegium, at kunne være med til at gøre en masse mennesker glade over årene, siger Jens Jørgensen og fortsætter:

- Jeg overlader en forretning med et godt fundament og et godt personale, der er i stand til at videreføre den kvalitet og loyalitet over for vores kunder, som altid har været kendetegnende for home Frederikshavn.

God mavefornemmelse

Det er med en god mavefornemmelse og ro i sindet, at han overdrager home-butikken i Frederikshavn til næste generation, Kasper Lykke Nielsen, 36 år, og Nicklas Lind Pedersen, 33 år.

- Vi er meget glade for, at det er os, der skal drive butikken videre. Vi har i home Skagen altid haft et godt samarbejde med Jens og hans medarbejdere, og vi har en god, fælles opfattelse af, hvordan tingene skal gøres, som vi vil føre videre, siger Kasper Lykke Nielsen.

Medarbejdere fortsætter

I forbindelse med overtagelsen fortsætter medarbejderne i home Frederikshavn hos de nye indehavere, og ejendomsmægler Martin Kanstrup, 33 år, der har været ansat hos Jens Jørgensen siden 2012, bliver frem over partner og daglig leder i butikken.

De nye indehavere er meget tilfredse med, at medarbejderne i home Frederikshavn, som foruden Martin tæller ejendomsmægler og valuar Charlotte Melchjorsen og elev Trine Beske Glinvad, fortsætter.

- Det er et godt team, og det er en stor fordel for kunderne. De får både kontinuitet i deres boligsalg og vil forhåbentlig samtidig opleve et nyt ’boost’ til salgsarbejdet med deres ejendom i kraft af endnu tættere samarbejde mellem home Skagen og home Frederikshavn, der betyder, at vi når ud til en endnu bredere køberskare, siger Kasper Lykke Nielsen.

Han og Nicklas Lind Pedersen forklarer, at de to home-butikker er et perfekt match.

- For os er der ingen tvivl om, at 1+1 i dette tilfælde er lig med 3. Med en butik i Frederikshavn og en i Skagen omfavner vi så at sige de kunder, der ønsker køb eller salg fra nord til syd i kommunen,” slår de to nye indehavere fast.

I anledning af indehaverskiftet i home Frederikshavn vil der fredag d. 3. juni fra kl. 14-16 blive afholdt ’generationsskifte-reception’ i Danmarksgade 30A i Frederikshavn, hvor man kan hilse på både den nuværende og de nye indehavere samt medarbejderne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden