Hooligans sender storklub på randen af nedrykning

Ballade i søndagens ligakamp koster formentlig AEK Athen fratagelse af point, og dermed rykker klubben ned.

Hooligans sender storklub på randen af nedrykning

Den græske storklub AEK Athen skal formentlig spille i den næstbedste række i næste sæson, efter at tilskueruroligheder søndag tvang dommeren til at afbryde ligakampen mod Panthrakikos.

Hundredvis af AEK-supportere stormede banen og stødte sammen med politiet, da Panthrakikos mod kampens slutning bragte sig foran med 1-0.

I mere end en halv time forsøgte klubledere ifølge AFP at overtale kampens dommer til at genoptage spillet, men dommeren nægtede at fløjte op til de sidste minutter.

- Hundreder af AEK-fans invaderede banen med planker, sten og jernstænger, ødelagde alt, hvad de mødte, og jagtede os, skriver dommeren i sin rapport.

Balladen kan få ganske alvorlige konsekvenser for den i forvejen nedrykningstruede storklub.

Ud over at tabe kampen med 0-1 risikerer AEK at få frataget point i tabellen, og det vil besegle nedrykningen til den næstbedste række før sidste spillerunde i næste weekend.

Det vil være første nedrykning i klubbens 89-årige historie og et trist punktum på en helt igennem rædselsfuld sæson for den 11-dobbelte mesterklub.

For nylig blev træner Ewald Lienen fyret og erstattet af den tidligere europamester Traianos Dellas, uden at resultaterne er blevet forbedret af den grund.

Tidligere på foråret bragte klubbens 20-årige stortalent Giorgos Katidis sig i negativt fokus, da han fejrede en scoring med nazihilsner mod publikum.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politi undersøger mistænkeligt dødsfald - en anholdt
Luk