Horsens-boss efter sejr: Ingen stress de næste 14 dage

Horsens vandt efter tre kampe uden sejr i Superligaen, og klubbens cheftræner forventer en rolig periode.

Bo Amstrup Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Bo Amstrup Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Horsens har haft en mindre god periode pointmæssigt i Alka Superligaen, men lørdag kom holdet tilbage på vindersporet, da Esbjerg blev slået på hjemmebanen med 1-0

Ifølge Horsens cheftræner, Bo Henriksen, var sejren særdeles vigtigt, da fire kampe uden sejr kunne have sat sit aftryk.

- Det er vanvittig vigtigt mentalt ikke at skulle rende rundt med fire kampe uden sejr. Nu kan vi gå ind i de næste 14 dage, hvor der ikke er så meget stress. Det er en god følelse.

- Vi synes ikke selv, det har været en så dårlig periode, da vi har mødt nogle af rækkens stærkeste hold, men rent pointmæssigt har det ikke været så godt, siger Bo Henriksen.

Lørdag blev det blot til en 1-0-sejr, og ifølge Bo Henriksen var hans mandskab skidt spillende, specielt i offensiven, mens han var tilfreds med den defensive præstation.

- Vi ramte et bundniveau i dag i forhold til, hvordan vi gerne vil se ud. Men på vores bundniveau kan vi så stadig forsvare, for vi skabte jo stort set ikke en målchance i 90 minutter.

- Der manglede noget ro på bolden, og generelt bare noget energi. Men når vi kan vinde på sådan en dårlig dag, hvor vi ikke ramte det niveau, vi gerne vil, så er vi nået langt i Superligaen, siger Bo Henriksen.

Han mener da heller ikke, at resultatet af lørdagens kamp var helt fair.

- Retfærdighedsvis burde der nok ikke have været en vinder i dag, fordi vi var ikke bedre end Esbjerg, men det tager vi med. Esbjerg er også ramt på nogle parametre og har det svært i øjeblikket, siger Bo Henriksen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.