Horsens-profil: Vi fik ikke sat proppen i

AC Horsens-profilen Nabil Aslam erkender, at holdet skal et gear op efter 0-5-nederlaget Sporting Lissabon.

Horsens-profil: Vi fik ikke sat proppen i

Der var lagt op til en overraskelse, da AC Horsens torsdag aften skulle forsøge at gå videre til Europa Leagues gruppespil efter 1-1-resultatet mod Sporting Lissabon på hjemmebane.

Men i Lissabon var Horsens slet ikke oppe i gear og blev rundbarberet med hele 0-5 af et skarpt portugisisk mandskab.

Horsens-spilleren Nabil Aslam var skuffede efter det samlede 1-6-nederlag, som blev endestationen på et europæisk eventyr i denne omgang.

- Vi fik en skidt start og kom ud for et stormvejr. De fik desværre både tid og plads til at spille rundt om os, og de viste fra første fløjt, at de var et niveau eller to over os.

- De sad i haserne på os, og vi mistede for mange bolde, siger Nabil Aslam til klubbens hjemmeside.

Horsens var bagud 0-2 efter første halvleg, og det var muligt stadig at lave en sensation, hvis holdet kunne lukke af bagude og score to mål. Men det skete aldrig.

- Efter 2-0 målet forsøgte vi at sætte proppen i og arbejde os ind i kampen, og vi stod bedre på banen i den sidste halvdel af første halvleg.

- 3-0 målet var en mavepuster for os, og de fortsatte bare med at køre stenhårdt på. Vi havde svært ved at få gang i vores spil, og de holdt os i et jerngreb, erkender Nabil Aslam.

Trods det store nederlag til Sporting Lissabon, så har det været en godkendt europæisk indsats af Horsens, mener Nabil Aslam.

- Alt i alt har det været fantastisk at være med i Europa League, og vi kan se tilbage på en samlet sejr over Elfsborg samt 1-1 på hjemmebane mod Sporting, hvilket er godt.

- Men vi må også erkende, at vi skal et gear eller to op for at matche et hold som Sporting over to kampe, fastslår midterforsvareren.

Når Uefa trækker lod til gruppespillet i Europa League i eftermiddag i Monaco er FC København det eneste danske hold i bowlen, efter at FC Midtjylland også røg ud af turneringen torsdag aften.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.