Horsens-træner efter 0-2: Top-seks er urealistisk

Bo Henriksen glæder sig over den nuværende placering i top-seks, men han fokuserer kun på at overleve.

Ritzau
AC Horsens - FCK , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger
18. september 2016 21:53 - Opdateret 18. september 2016 21:55

AC Horsens var ikke spået mange chancer for at overleve i Alka Superligaen, men Bo Henriksens tropper har efterhånden fået lukket munden på kritikerne.

Efter sæsonens første ni spillerunder er oprykkerne placeret på sjettepladsen, der giver adgang til forårets slutspil. Ifølge Bo Henriksen er det dog ikke et tema, at hans mandskab skal slutte i top-seks.

- Det er urealistisk, at vi kan slutte i to- seks. Vi har uden sammenligning det mindste budget i rækken, så vi har slet ikke forudsætninger til at spille med i toppen. Men alt kan ske i fodbold, og derfor skal man aldrig sige aldrig.

- Men mit eneste fokus er stadig, at vi skal overleve i Superligaen. Det er det eneste, jeg har i tankerne, og så er jeg fuldstændig ligeglad med alt andet, siger Bo Henriksen.

Efter tre sejre i træk kom Horsens ned på jorden igen, da holdet søndag aften tabte med 0-2 på hjemmebane til FC København. Det var alligevel en stolt Bo Henriksen, der gjorde status efter kampen.

- Vi spillede en rigtig flot første halvleg, hvor vi på mange parametre spillede lige op med FC København. I anden halvleg var FCK markant bedre end os, men overordnet set er jeg stolt af drengenes præstation.

- Vi holdt dem nede på et minimum af chancer, og det skaber tro på tingene, at vi kan gøre det mod Danmarks bedste hold, siger Bo Henriksen.

Forsvarsspilleren Peter Nymann mener, at Horsens havde stor ære af kampen mod FC København.

- Vi matchede dem rent fysisk, men de var mere effektive end os, og det blev afgørende. Vi blev på ingen måde spillet ud af banen, og med lidt held så havde vi fået scoret i vores gode periode i første halvleg.

- Vi spillede i periode lige op med de forsvarende mestre, og det givet en tro på, at vi sagtens kan være med i landets bedste række, siger Peter Nymann.

Næste opgave for Horsens bliver på onsdag, når FC Nordsjælland kommer på besøg.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...