Horsens-træner: Junker kommer til at lave 20 mål for os

Horsens-træner Bo Henriksen er helt sikker på, at Kasper Junker bliver en stor gevinst for klubben.

Kasper Junker skiftede fra AGF til AC Horsens på transfervinduets sidste dag for et rekordstort. Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix

Kasper Junker skiftede fra AGF til AC Horsens på transfervinduets sidste dag for et rekordstort. Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix

På transfervinduets sidste dag hentede AC Horsens Kasper Junker i AGF for et rekordstort beløb.

Angriberen startede inde i de første par kampe, men han har været henvist til bænken mod Vendsyssel FF i seneste spillerunde og også i 3-3-kampen mod FC Nordsjælland lørdag eftermiddag.

Horsens-træner Bo Henriksen har dog stor tiltro til Kasper Junker, selv om han er røget på bænken i de seneste par kampe.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Kasper Junker kommer til at lave 20 mål for os. Om det bliver i år eller året efter, det rager mig en papand.

- Der skal ro på, og så skal vi nok løse, at han kommer til at splitte Superligaen ad. Hvornår det bliver, får vi at se, siger Bo Henriksen.

For Horsens-træneren handler bænkningen af Kasper Junker om, at han vil starte med de spillere, han føler er bedst.

- Det handler ikke om, at det er en strafaktion. Jeg har kun én intention, og det er at spille med de bedste, og hvis Kasper Junker er dygtig nok på træningsbanen, så kommer han til at spille. Sådan vil det altid være, siger træneren.

Bo Henriksen forklarer, at der er nogle ting, som Kasper Junker skal blive bedre til, og at han har samtaler med ham om det. Indholdet af de samtaler holder træneren dog internt.

Kasper Junker kom ind efter 62 minutter i lørdagens kamp, og han havde ikke så meget at sige om sin nuværende situation.

- Som fodboldspiller vil du jo altid gerne starte inde og bidrage, men det er den situation, jeg er i lige nu, og så må jeg bidrage med det, jeg kan, når jeg kommer ind, siger Kasper Junker.

Kasper Junker forklarede desuden, at han sagtens kan se sig selv indgå i et angreb sammen med Jonas Borring, som han kender fra deres fælles fortid i Randers FC.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.