Horsens-træner overvejer at sætte sig selv på holdet

AC Horsens er voldsomt ramt af skader og karantæner før vigtige kampe i bundstrid og pokalturnering.

Horsens-træner overvejer at sætte sig selv på holdet

Der er blevet noget kortere til spilletid for breddespillerne i AC Horsens, der er ramt af usædvanligt mange skader og karantæner.

Faktisk så kan AC Horsens-træner Johnny Mølby risikere helt at stå uden spillere til den centrale midtbane til søndagens opgør mod FC Nordsjælland.

Martin Spelmann og Janus Drachmann fik begge et gult kort søndag mod OB, hvilket betyder, at de skal afsone én kamps karantæne.

Desuden måtte midtbanestyrmanden Martin Retov for anden kamp i træk udgå på grund af problemer med baglåret. Han forventer selv at være ude i to-tre uger og udelukker, at han kan blive klar til søndagens Superligaopgør.

Det giver panderynker hos AC Horsens-træner Johnny Mølby.

- Det er tid til at gøre comeback. Hvis Martin Retov ikke bliver klar, står jeg uden alle tre af mine centrale midtbanespillere, siger den tidligere landsholdsspiller.

Selv om truslen udelukkende var ment i sjov, så er problemet stort for træneren, der har et presset kampprogram.

- Det er godt, vi har en uge til næste kamp. Derefter kommer vores semifinaler mod Randers i pokalturneringen. Så vi får brug for hele truppen, siger Johnny Mølby.

Foruden de ovennævnte blev også fløjen Lasse Kryger og forsvarsspilleren Mads Agensen skadet i søndagens 0-2-nederlag i Odense.

En kamp, hvor træneren endda måtte pille angriberen Charles Takyi af banen for at undgå, at han blev vist ud af dommeren og dermed også røg i karantæne.

- Jeg kunne godt se, vi ville få karantæner. Så vi skulle heller ikke miste ham. Vi havde nogle ting med os fra dommerens side. Jeg siger ikke, han skulle vises ud, men det er før set, at en dommer har gjort det, siger Johnny Mølby om angriberen, der tacklede en modstander bagfra, efter han havde fået ét gult kort.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden