Horsens-træner: Vores kræfter slap op mod FCM

Bo Henriksen erkender, at AC Horsens ikke har energi til at spille tre kampe på en uge i Alka Superligaen.

FC Midtjylland - AC Horsens , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

FC Midtjylland - AC Horsens , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

AC Horsens fik en drømmestart på søndagens opgør mod FC Midtjylland og bragte sig foran med både 1-0 og 2-1 i første halvleg. Men kræfterne slap op efter pausen, og det udnyttede FC Midtjylland til at hente en 5-2-sejr.

Ifølge cheftræner Bo Henriksen blev det udslagsgivende, at AC Horsens har spillet syv kampe i træk med stort samme startopstilling.

- Vi kan være stolte af vores første halvleg, fordi der var vi bedre end FC Midtjylland. Men i anden halvleg hang vi hele tiden et skridt eller to efter, og da de scorede til 3-2, så faldt vi fuldstændig sammen, siger Bo Henriksen.

- Vi så trætte ud i anden halvleg, og vi spillede uden power og energi. De scorede to mål efter hjørnespark, og det er bare et tegn på, at vi ikke var på det niveau, som vi skal være.

- Derfor må vi også bare erkende, at vi ikke har power og energi nok til at spille tre kampe på syv dage, siger Bo Henriksen.

Til trods for nederlaget fortryder Bo Henriksen ikke beslutningen om at holde fast i de samme spillere.

- Jeg kunne godt havde valgt at ændre noget, men holdet har fået ti point i fem kampe, og det ændrer man ikke på.

- Spillerne fortjener tillid for det, de har præsteret og det får de kun ved at spille fodboldkampe. Derfor valgte jeg ikke at skifte ud, siger Bo Henriksen.

Horsens-træneren kan dog blive nødsaget til at foretage ændringer, hvis spillerne ikke har kræfter til at præstere, hvad der forventes i hans spilsystem.

- Det handler om, at folk har power og energi nok, og det havde vi ikke i anden halvleg mod FC Midtjylland. Til gengæld viste vi i første halvleg, at vi kan spille op mod de bedste hold i rækken, hvis vi kommer med den rette energi, siger Bo Henriksen.

AC Horsens' næste opgave bliver på lørdag, når Esbjerg gæster Casa Arena Horsens.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.