Hot Shots mod løver

Brønderslev-hold kastes for sultne, unge løver i Frederikshavn

Arkivfoto: Henrik Louis

Arkivfoto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Onsdag aften kl. 20 besøger Brønderslev Hot Shots, Idrætshallen i Frederikshavn, hvor at FC Outlaws byder op til kamp. Det er talentholdet i den kommende Fusionsklub Frederikshavn Blackhawks som Hot Shots skal møde.

Senest man tørnede sammen, kæmpede de unge drenge som besatte og gav helhjertet modstand, de ville vise Hot Shots og muligvis også Headcoach i Fusions klubben, Martin Schön, at de skam er gode nok til at kunne spille floorball på topplan og det er noget vi respekterer fuldt ud.

Til onsdagens kamp kan Hot Shots mønstre næsten alle profiler, der er lidt tvivl om nogen små skadede spillere skal spares eller ikke, men ellers er vi af sted med fuld trup.

- Vi ser altid frem til at møde disse unge sultne spillere i FC Outlaws, de har ingen respekt for os, så vi kan forvente hvad som helst., udtaler Hot Shots headcoach Kim Olesen og fortsætter:

- Derfor sætter vi ikke tempoet ned eller spiller mindre hårdt, vi ved at disse unge løver vil slå os med alle midler, så det må vi forberede os på. Det skal nok blive en god kamp, slutter Kim Olesen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.