Hot Shots plaget af skader

Hot Shots skal møde Copenhagen FC i endnu en finalerunde

Hot Shots mødte Copenhagen FC i påsken. Arkivfoto: Henrik Louis
Brønderslev 1. april 2016 12:24

BRØNDERSLEV: Så er det atter tid til at BFC Vendsyssel – Hot Shots og Copenhagen FC tørner sammen i deres semifinale serie. Foreløbigt fører BFC Vendsyssel med 2-0 i kampe efter sidste weekends hjemmekampe i Brønderslev Hallen.

- Nu er det Copenhagen FC der har fordel af hjemmebane på Gl. Valbyhallen parketgulv og alt er ligesom lagt op til dem, én sejr mere til BFC Vendsyssel og vi er i finalen, så det er vind eller forsvind for Copenhagen FC. Vi forventer at de tager initiativet i denne kamp, det er dem der skal frem på banen og vise noget vilje, siger manager Henrik Dahl Nielsen fra BFC.

- I de første kampe fik vi desværre atter skadet svenske Tommie Lundgren. Han var ellers lige kommet tilbage efter lang skadespause, men han trådte desværre på en modstanders blad under kampen, gled ud og fik en strækningsskade i det ene lår, så han er sikkert ikke med på banen denne weekend. Men ellers er alle mere eller mindre klar, for selvfølgelig er der lidt småskader i truppen efter en lang sæson, men ikke mere end at holdets fysioterapeut Simon Nielsen har kunnet håndtere det meste.

BFC Vendsyssels mandskab, ser frem mod kampene i hovedstaden denne weekend, nu er man så tæt på holdets mål, at man næsten kan lugte det, nemlig DM Finalen i Randers 16. april.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...