Hot Shots vil med i pokalfinalen

Først gælder det semifinalen ude mod Team Aarhus

Brønderslev Hot Shots, i blå trøjer, satser på at nå pokalfinalen.Arkivfoto: Michael Koch

Brønderslev Hot Shots, i blå trøjer, satser på at nå pokalfinalen.Arkivfoto: Michael Koch

BRØNDERSLEV:Der står en plads i årets pokalfinale på spil, når Brønderslev Hot Shots onsdag aften i NRGi PARK i Aarhus tørner sammen med Team Aarhus.

Finalen i pokalturneringen i floorball afvikles 12. januar i Sønderborg.
Det seneste møde mellem Hot Shots og Team Aarhus var i Brønderslev Hallen, og da endte opgøret 5-5, og aarhusianerne snuppede endda ekstrapointet i overtiden.
Team Aarhus fik senest en solid sejr på 4-1 over fusionsklubben Frederikshavn Bulldogs/Black Hawks i søndags, og de ser således ud til at være helt klar til semifinalen.
Spillerne fra Hot Shots har siddet over siden 10-8 sejren over Frederikshavn Bulldogs/Black Hawks den 16. november, og næste ligakamp er tv-opgøret mod AaB Floorball den 7. december i Brønderslev Hallen, så med tre ugers pause i seriespillet, er klubben glade for pokalsemifinalen, så spillerne kan holdes skarpe.
- En pokalsemifinale er jo enten eller, udtaler Hot Shots cheftræner Kim Olesen.
- Det er derfor dejligt at kunne melde næsten samtlige spillere klar og fit for fight. Vi har nogle småskavanker på enkelte spillere, men det er heldigvis ikke andet end småting.
- Vi satser klart på en sejr i Aarhus og en plads i pokalfinalen, men Tem Aarhus har fordel af hjemmebane på det lyse og ujævne gulv i NRGi Park. De er vant til at spille og træne på det gulv, så de må være favoritter, men vi vil kæmpe til sidste fløjt, slutter Kim Olesen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.