Hotel Amerika udvider

Hotel Amerika i Hobro har vokseværk. Hotellet udvides netop nu med en tilbygning med 24 værelser, nyt køkken og en a la carte restaurant.

Jørgen Tøttrup
Hotel Amerika er på toppen - også direktør Lasse Vangsgaard, der til ære for fotografen har bevæget sig ud på stilladset i 3. sals højde. Foto: Torben Hansen
Byggeri 1. februar 2009 09:05

Samtidig er hotellet blevet en del af hotelkæden Classic Hotels. Hotellets daglige leder, direktør Lasse Vangsgaard, forventer, at tilbygningen kan tages i brug midt på sommeren. Det er fem år siden, Hotel Amerika åbnede i det tidligere feriehjem for blinde og svagtseende, Solgavehjemmet. Det er blevet totalt ombygget af ejerne, Ove Rasmussen og sønnen Jens. For godt et par år siden gennemførte de en betydelig udvidelse, således at hotellet i dag disponerer over 36 værelser. Efter den aktuelle tilbygning når man altså op på 60 værelser. - Jeg ved ikke, om det lyder af meget, men det er i hvert fald minimum det niveau, man forventer af et moderne hotel i dag, siger Lasse Vangsgaard. Nybyggeriet opføres i tre etager i forlængelse af den tilbygning, Hotel Amerika tog i brug for et par år siden. Stueetagen indrettes med nyt køkken og en ala carte restaurant med plads til næsten 200 spisende gæster. Både det nuværende køkken og den eksisterende restaurant med plads til omkring 100 bibeholdes, bl.a. til morgenbuffet.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...