Hotel Phønix genåbner

Hotellet bliver hotel nummer 15 i Danske Hoteller

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Hotel Phønix i Brønderslev, der har været lukket i to år, genåbner fredag 5. april.

Ny ejer er Danske Hoteller, og det er direktør Karen Jespersgaard, Danske Hoteller, der tillige er direktør på Dronninglund Hotel, der får det overordnede ledelsesansvar.

Hotel Phønix vil indgå i et tæt samarbejde med Hotel Søparken i Aabybro, Dronninglund Hotel og Hotel Hjallerup Kro, som også er en del af Danske Hoteller, som Karen Jespersgaard også er medejer af. I Danske Hoteller indgår også Hotel Limfjorden i Thisted i det nordjyske.

Karen Jespersgaards datter og svigersøn, Bettina og Dan Jespersgaard, der har otte et halvt års erfaring fra Aars Hotel, står for den daglige drift.

- Nu skal hotellets 42 værelser, køkken og badeværelser gennemgå en omfattende renovering, ligesom hotellet skal shines op udvendigt, fortæller Karen Jespersgaard.

Hotellet skal drives med selskaber, a la carte restaurant og værelsesudlejning, som de andre hoteller.

- Der er allerede flere konfirmationer i ordrebogen.

Hotel Phønix er hotel nummer 15 i kæden Danske Hoteller.

- Vi tror på ideen og synergieffekten af, at vi er mange hoteller, fortæller Karen Jespersgaard. Vi glæder os til at komme i gang,

Karen Jespersgaard mener, at der er god basis for et hotel i en by af Brønderslevs størrelse og placering, og det har også betydning, at den er placeret tæt på de andre hoteller i Danske Hoteller.

Dronninglund Hotel er i dag meget baseret på turister fra blandt andet Danmark og Norge, og det regner hun også med bliver tilfældet på Hotel Phønix.

12. april i fjor overtog Nykredit Hotel Phønix, og siden har Nykredit forsøgt at sælge hotellet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.