Hotel vendte brok til likes

Et hotel i Aalborg blev truet med shitstorm af en gæst, der var vred over en bøde

Bo Nørgaard
Arkivfoto
Aalborg 25. januar 2016 14:37 - Opdateret 25. januar 2016 19:35

AALBORG: I weekenden fik en mandlig gæst en ekstra regning for sit ophold på Hotel Chagall i Aalborg. Han havde nemlig røget på værelset, på trods af at alle hotellets værelser er ikke-rygerværelser.

Det kostede ham 1500 kroner i bøde, hvilket han langt fra var tilfreds med - han truede nemlig hotellet med at starte en såkaldt shitstorm på de sociale medier. Men i stedet for at vente på den, tog hotellet skeen i den anden hånd og skrev en opdatering på facebook, hvor de spurgte om bøden på de 1500 kroner var okay.

- Vi er et lille hotel og har ikke råd til utilfredse gæster eller omkostningerne ved en shitstorm. Derfor spørger vi nu: Er det rimeligt med en bøde? Og hvad må en bøde koste? spørger hotellet på sin facebook-side.

Det spørgsmål nærmer sig i skrivende stund 1500 likes og der er generelt opbakning til hotellet - nogle skriver endda, at bøden er for lille. Hotel Chagall skriver, at bødens størrelse er fastsat efter at værelset skal rengøres med alt, hvad der følger med af løn, rengøringsmidler og rensning af sengetæpper og gardiner. Det virkede dog ikke rimeligt på gæsten, som dog betalte noget af bøden, inden han gik.

- Gæsten valgte at smide 300,- kroner i hovedet på vores receptionist og forlade hotellet i vrede. Vi håber ikke, at han gør alvor af sine trusler og derfor ville vi lige høre, hvad I tænkte om det, skriver hotellet som svar på en af de positive kommentarer på siden.

Kære følgere og alle med en holdning: Vil I være søde at hjælpe os? 🤔 Vi havde i dag en rigtig træls oplevelse med en gæ...

Opslået af Hotel Chagall på 23. januar 2016

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...